Uređenje radnog prostora u vrtiću „Diznilend“

SMEDEREVO, 26. novembar 2021 – Predškolska ustanova ,,Naša radost“ Smederevo nastavila je sa uređenjem prostora u kojem borave naši mališani.

U objektu ,,Diznilend“ u Jadranskoj ulici u Smederevu zamenjen je kompletan nameštaj u pet radnih soba, a osim toga, hoblovan je parket u ovim prostorijama.

 

Radne sobe su okrečene i opremljene nameštajem koji zadovoljava standarde Novih osnova programa vaspitanja i obrazovanja ,,Godine uzleta“, što podrazumeva mobilan nameštaj, pokretne police, otvorene police …

Jedna radna soba, interaktivna učionica, opremljena je iz donacije Rotari kluba Smederevo, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Cilj je da vrtići dobiju adekvatnu opremu i poboljšaju uslove za boravak dece i rad vaspitača. Ove značajne promene prostora doprinose pozitivnijoj i prijatnijoj atmosferi na radost dece, roditelja i zaposlenih.

U narednom periodu planirana je adaptacija preostalih radnih soba i zajedničkih prostorija, saopšteno je iz Predškolske ustanove „Naša radost“ Smederevo.

Foto: PU Naša radost

Skorašnji članci

error: Content is protected !!