Site icon podunavlje.info

Futsaleri Smedereva savladali Nišlije i vezali četvrtu pobedu

SMEDEREVO, 12. novembar 2021 – Posle odloženog meča sa Crvenom zvezdom u Beogradu, Smederevci su u 8. kolu Druge futsal lige na svom parketu ostvarili četvrtu pobedu zaredom, KMF Smederevo – KMF Gvozdeni puk 6:3 (3:1).

Počelo je prečkom Prvulovića i promašajem Živića, da bi domaći još dva puta, preko Simeunovića i Lekića, pogodili okvir gola. Te promašaje, kaznile su Nišlije i, šutem pod prečku Đačanina, stekli prednost.

Na izjednačenje se nije dugo čekalo jer je već u 14. minutu, nakon akcije Prvulovića, na odbitak natrčao Filipović i poravnao rezultat.

Neoprezni gosti su u 16. minutu izašli iz bonusa i napravili šesti prekršaj, da bi Lekić iz kaznenog udarca umesto mreže pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa. Do odlaska na odmor Nišlije su načinile još dva prekršaja a oba puta Simeunović je realizovao kaznene udarce za vođstvo od 3:1.

Početkom nastavka, Živić je iskoristio poklon i smanjio prednost da bi Lekić u 27. minutu odveo domaće na plus dva (4:2). Već u narednom minutu Pešić je iskoristio penal za goste, a sve dileme oko konačnog pobednika rešili su Prvulović na pas Ćirke i malom bravurom Nikola Lekić.

U sledećem kolu Smederevci će gostovati u Obrenovcu gde će im rival biti ekipa Paleža.

Foto: R. G.

Exit mobile version