Site icon podunavlje.info

Izabrani privredni subjekti u sprovođenju mera energetske sanacije u Smederevu

SMEDEREVO, 9. novembar 2021 – Na osnovu Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, Gradsko veće u Smederevu donelo je odluku o izboru direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada Smedereva.

Direktni korisnici (privredni subjekti) koji su izabrani u skladu sa uslovima iz Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada Smedereva od 23. septembra ove godine, za meru 1. Zamena (nabavka sa ugradnjom) spoljnih prozora i vrata i drugih transparentnih elemenata termičkog omotača sa odgovarajućim termičkim svojstvima prema negrejanim prostorijama, na porodičnim kućama i stanovima sa pratećim građevinskim radovima (demontaža postojećih i ugradnja novih spoljnih prozora i vrata), su:

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Sollys Land iz Pločice kod Kovina, STIL-ING D iz Smedereva, Miloš Rakić  PR Proizvodnja stolarije PVC i ALU Rakić Smederevo i SZR Alufiks Aleksandar Boščanijn PR, navodi se u danas objavljenoj odluci.

Exit mobile version