Sa celim plenom, Radinčanke kući pevajući

SMEDEREVO/PRIJEPOLJE, 7. novembar 2021 – U okviru 7. kola Super B lige za rukometašice, Radinčanke su na gostovanju upisale peti trijumf,  ŽRK Prijepolje – ŽRK Mladi radnik 27:32 (15:17).

Domaće rukometašice predvođene kapitenom Suzanom Tošić, sa 13 golova najefikasnijom igračicom utakmice, bolje su otvorile meč i do sredine prvog poluvremena imale su minimalnu prednost.

Zaigrale su učenice trenera Jovice Petkovića i njegovog saradnika Aleksandra Adamovića  onako kako se od njih očekuje i pogocima Ivane Paločević (3) na odmor otišle sa dva gola viška.

Sve do 44. minuta domaće su imale rezultatski priključak (21:23), a onda su gošće serijom od 3 prema 7  u 56. minutu otišle na plus 6 (24:30) i praktično prelomile meč.

U pobedničkom timu najefikasnija je bila Anđelka Milanović sa 11 golova, a pratile su je Nina Ninić sa 6 i Anđela Lazović sa 4 pogotka.

Naredne subote u Dvorani Smederevo je dupli program, od 13 sati rukometaši Smedereva, takođe članovi Super B lige, dočekuju ekipu Apatina, dok će Radinčanke od 16 sati ugostiti ekipu Topličanina iz Prokuplja.

Foto: ŽRK Mladi radnik

Skorašnji članci

error: Content is protected !!