Minimalac Smederevaca za vredna tri boda i četvrtu poziciju

SMEDEREVO, 6. novembar 2021 – Bez četvorice standardnih prvotimaca, teže nego što se očekivalo, učenici trenera Save Šašića stigli su do teške ali zaslužene pobede, FK Smederevo 1924 – FK Trepča 1:0 (0:0).

Domaći fudbaleri su tokom prvog poluvremena imali veći posed lopte i više pokušaja koje nisu realizovali. U tom periodu, Plećić je u tri navrata na centaršuteve Stanića, Nešovića i Bojića mogao da se upiše u listu strelaca, ali je za malo bio neprecizan.

Gosti su u tom delu susreta uglavnom pretili posle kontra napada, a udarci Jevtića i Baščarevića nisu predstavljali opasnost po golmana Tasića.

U završnici prvog dela, Milovanović nije iskoristio izglednu priliku, a nešto kasnije Lukić je ušao u kazneni prostor i, umesto da šutira, odlučio se na povratnu i to u noge protivnika.

Nastavak je počeo ofanzivom Smederevaca, ali su gosti u 61. minutu posle munjevite kontre Stanojevića mogli da iznenade u čemu ih je osujetio požrtvovani Blagojević. Odmah potom je uzvratio udarcem iz okreta Plećić da bi u 64. minutu pala odluka o pobedniku. Po levom boku probio se Milovanović, a na njegovu povratnu natrčao je Bojić i zakucao loptu pod prečku.

Gosti su do kraja susreta krenuli nešto agresivnije, ali se rezultat do završetka utakmice nije promenio.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!