Smederevci okosnica mlade Futsal reprezentacije Srbije

SMEDEREVO/VRNJAČKA BANJA, 4. novembar 2021 – U Vrnjačkoj banji se od utorka do subote održava međunarodni turnir mladih futsal reprezentacija. Na spisku selektora Vladimira Jovanovića, pored ostalih, našla su se i petorica omladinaca članova KMF Smederevo: Andrija Marjanović, Mateja Ćirka, Branislav Živanović, Nemanja Paunović i Uroš Nikolić.

Osim naše, na ovom prestižnom turniru, učestvuju i reprezentacije Finske i Slovačke u grupi A, kao i Hrvatske, Francuske i BiH u grupi B.

Prvog dana, Srbija je savladala Finsku rezultatom 6:4 (2:1), a strelac prvog gola bio je Smederevac Andrija Marjanović. U drugom susretu naša selekcija bila je uspešnija od Slovaćke rezultatom 4:1 (1:0). Vodeći pogodak na ovom susretu postigao je Mateja Ćirka, a sjajno izdanje na ovom meču Andrija Marjanović je krunisao sa još dva pogotka. Za učinak na parketu, Marjanović je poneo epitet igrača utakmice, zbog čega je dobio i posebno priznanje.

Zahvaljujući blistavom izdanju naših reprezentativaca, Srbija se plasirala u finale gde će se za naziv najboljeg na turniru boriti sa pobednikom druge grupe.

Foto: KMF Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!