Smanjena vidljivost na putevima zbog magle

SMEDEREVO, 3. novembar 2021 – Putari upozoravaju na pojavu magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Ovog jutra je, zbog pojave magle, mestimično smanjena vidljivost na 50 do 100 metara na auto-putu E-75, kao i na auto-putu E-80.

Što se radova tiče, izvode se radovi na rehabilitaciji petlje Mali Požarevac na auto-putu E-75, do 6. novembra, od 6 do 18 časova, sledećom dinamikom:  danas i sutra će biti zatvoreno uključenje iz Mladenovca za Beograd.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je put: Vlaško polje – Sopot – Avala; petlja Mali Požarevac – Umčari – Beograd.

Takođe, odvijaju se radovi na rekonstrukcji mosta u zoni petlje Požarevac na auto-putu E-75, do 15. decembra, od 7 do 16 časova. Za saobraćaj ostaju zatvorene rampe Beograd – Požarevac i Požarevac – Niš a otvorene su rampe Niš – Požarevac i Požarevac – Beograd.

Putari savetuju sve učesnike u saobraćaju da, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Foto: Podunavlje.info

Skorašnji članci

error: Content is protected !!