Na Stražilovskom kupu orijentirci Čelika osvojili devet priznanja

STRAŽILOVO/SMEDEREVO, 17 oktobar 2021 – U organizaciji Orijentiring kluba Stražilovo i Orijentiring saveza Vojvodine održano je dvodnevno takmičenje za Stražilovski kup, a druga trka ujedno bodovana za plasman u Orijentiring ligi Srbije. Kad su sabrani rezultati od oba dana, Čelik je osvojio devet priznanja, koja su ovog puta umesto medalјa, bila prigodan poklon – šolјice sa oznakama domaćina i naznakama za jedno od prva tri mesta. Tako su šolјice za prvo mesto osvojili: Ilija Milutinović, Sofija Nikolić i Saša Nikolić; za drugo: Marta Trajković, Mihajlo Minić, Danijel Mitrović i Zoran Vučković; dok su trećeplasirani bili Lazar Milutinović i Dejan Ranković.

Prvog dana, u zoni Stražilova, u trci je učestvovalo 98 takmičara iz 13 klubova, a drugog 158 takmičara iz 15 klubova. Čelik je zastupalo 29 orijentiraca i dva takmičara u open kategoriji. Čelikovi takmičari osvojili su  pet prvih, tri druga i četiri treća mesta. Uspesi na ovom takmičenju doprineli su da drugoplasirani Čelik, smanji zaostatak za vodećom Pobedom, ali konačan plasman u ligi, kako za klubove, tako za kategorije i pojedince još nije poznat. Ostaje da se provere i ne unesu podaci sa prethodne tri trke. U Čeliku sa nestrplјenjem očekuju konačan izveštaj iz Orijentiring saveza Srbije.

Sledećeg vikenda, na terenima Kosmaja, održava se dvodnevno takmičenje na dugoj distanci, koje je i Prvenstvo Srbije, a drugog dana vikenda biće Prvenstvo Srbije u štafetama.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!