Site icon podunavlje.info

Radinčanke bolje od još jednog nekadašnjeg šampiona države

BEOGRAD, 16. oktobra 2021 – Posle Zaječara, rukometašice Mladog radnika se i sa drugog gostovanja vraćaju sa celim plenom. Ovoga puta bodove donose iz prestonice i sada su, sa tri pobede u tri kola, na prvom mestu tabele: Radnički Beograd – Mladi radnik 17:21 (8:12).

Od samog početka učenice trenera Jovice Petkovića i njegovog pomoćnika Aleksandra Adamovića, pogocima Nine Ninić (3 gola), stekle su prednost, da bi golom Ivane Paločević (4) na odmor otišle sa plus 4.

Samo u 43. minutu domaće rukometašice su uspele da se približe na dva gola zaostatka (13:15), ali su onda Jovana Jovanović (3) i Anđelka Milanović (7) donele Radinčankama prednost od 5 golova. Bila je to prilika da zaigraju i rukometašice Mladog radnika koje su u dosadašnjim utakmicama imale manju minutažu.

Pored već pomenutih, u redovima Radinčanki standardno dobre bile su golmanke Slađana Mitrović Ivana Korać, a sjajnu igru u polju, uz brojne asistencije, imala je Milica Ninić, kojoj je pripao epitet najbolje rukometašice ovog duela.

U sledećem kolu Mladi radnik je domaćin ekipi Pirota.

 

Exit mobile version