Regionalni online sajam zapošljavanja, ponuđeno više od 600 poslova

13. oktobar 2021 – U saradnji Poslovi.Infostud.com sa partnerskim sajtovima MojPosao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje.mk iz Makedonije, Deloglasnik.si iz Slovenije, regionalni online sajam zapošljavanja organizuje se XII godinu za redom. Sajam traje od 13. do 20. oktobra, a možete ga posetiti klikom na link.

Očekuje vas, kako kažu organizatori, 60  poslodavaca i više od 600 prilika za zaposlenje.
Poslodavci su grupisani u 5 tematskih kapsula: Trgovina, Proizvodnja, Usluge,  IT i Startuj- kapsula za mlade, kako biste što jednostavnije pronašli pozicije koje su vam interesantne.
Kao i prethodne godine, imate mogućnost da se poslodavcima obratite putem chat-a. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na pitanja koja do sada možda niste imali kome da postavite.

Najviše poslova se nudi iz oblasti trgovine i prodaje, gde ujedno postoji i najveći broj kandidata, rekao je za portal Biznis.rs ispred Infostuda Miloš Turinski.. Neke od kompanije koje iz ove oblasti nude zaposlenje su Ikea, Jysk, Mercator, Apatinska pivara, DM, Lidl, Delhaize Serbia. Ako tražite zaposlenje u oblasti proizvodnje, možete konkurisati za poslove koje nude kompanije Bosh, Strabag, Froneri, Mahle, Neoplanta.

Iz oblasti usluga neke od kompanija koje traže kandidate za posao su MTS, Adria Media Group, Raiffeisen banka,Transcom. Velika ponuda poslova je i iz IT sektora, gde posao nude Qualysoft, Netconomy, BtoBet, Helbiz, Umlaut.

Na virtuelnim štandovima posetioci sajma će, kao I ranijih godina, imati priliku da uz pomoć chat opcije direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija i da dobiju sve informacije oko samih kompanija, ali i oko svih trenutnih i budućih potencijalnih pozicija koje pojedina kompanija nudi.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!