Za nepunih sat vremena Smederevci stigli do ubedljive pobede

SMEDEREVO, 9. oktobar 2021 – Od samog početka meča u devetom kolu prvenstva Srpske lige Zapad učenici Save Šašića krenuli su ofanzivno i plod takve igre je bila ubedljiva pobeda nad doskorašnjim prvoligašem iz Kraljeva; Smederevo 1924 – Sloga (KV) 4:0 (3:0).

Na samom početku meča, na isteku drugog minuta, poklon gostiju iskoristio je Stojković i nesebično uposlio Vukadina, kome nije bilo teško da pogodi čist zicer. Nedugo zatim mladi Blagojević ne koristi šansu, ali u 20. minutu odličnu akciju Bojića Nešović je pretvorio u gol i duplirao vođstvo.

Odmah potom, pokušaj gostiju da smanje prednost sprečio je Tasić. Još bolju priliku, na povratnu Bojića, nije iskoristio Stojković. Pre pauze, u 40. minutu, hitronogi Stanić utrčao je u prazan prostor i pogodio gornji ugao. Tako se na odmor otišlo sa uverljivih 3:0 za Smederevce.

Početkom drugog poluvremena Stanić je pokušao da lobuje istrčalog golmana  gostiju Grujičića, ali je lopta završila kraj gola.

Još jednom je nekadašnji član Smedereva Žerađanin pripretio sa desnog boka golu domaćih, no nije bilo promene rezultata. Tačku na ovaj duel stavio je u 55. minutu raspoloženi Krsta Bojić preciznim šutem pod prečku.

U narednom kolu Smederevo gostuje u Podunavcima kod tamošnjeg Reala.

Foto: R.G.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!