„Budite odvažni“ – nova akcija podrške omladinskom preduzetništvu

9. oktobar 2021 – Sekcija za mlade preduzetnike Privredne komore Srbije (PKS) pokrenula je akciju „Budite odvažni“. Cilj je ohrabrivanje mladih preduzetnika da unaprede svoje poslovanje, kao i da motiviše sve koje imaju biznis ideju da je realizuju i pretoče u dobar posao.

Inicijativa podrazumeva da mladi do 35 godina starosti predstave svoj biznis plan uz obrazloženje šta ih je pokrenulo da počnu sopstveni posao, kakvi su im ciljevi, budući planovi i strategije. Svi zainteresovani svoje ideje mogu poslati do 30. novembra na adresu buditeodvazni@gmail.com.

Početkom decembra biće izabrani najbolji – jedan preduzetnik koji tek pokreće posao i jedan startap koji posluje manje od dve godine. Oni će dobiti mentorsku i savetodavnu podršku, besplatan onlajn prodajni prostor i banere na portalu Jolly Woman koji ima 100 000 poseta mesečno, kao podršku za izradu sajta.

Ovo je prva u nizu inicijativa Sekcije za mlade preduzetnike PKS, u narednom periodu planiramo da organizujemo Samit mladih Srbije, kao i veliki broj drugih aktivnosti koje će podržati mlade ljude u nameri da se bave preduzetništvom, navodi se u saopštenju PKS koje je objavljeno ovim povodom.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!