Smederevci prokockali vođstvo i na kraju doživeli poraz

SMEDEREVO, 8. oktobar 2021 – U dinamičnoj utakmici, susretu u okviru trećeg kola Druge futsal lige Srbije koji je večeras odigran u Smederevu, višestruki šampion države preokretom je stigao do celog plena; KMF Smederevo – KMF Ekonomac 3:4 (2:1).

S puno tempa počeo je duel nekadašnjih prvoligaša i već u 4. minutu, nakon prečke Jeftića, Prvulović je pogodio mrežu rivala. Ređale su se potom šanse na obe strane, da bi Filipović u 9. minutu duplirao vođstvo domaćih. Već u sledećem minutu Stojčevski, inače najbolji akter susreta, iskoristio je grešku domaćih i smanjio prednost Smederevaca, a onda atraktivnim makazicama umalo nije izjednačio.

Kada je Adamović u 30 minutu, odlično poslužen od Ćirke, povisio rezultat na 3:1činilo se da će domaći iznenaditi favorita. To se nije dogodilo, jer su Kragujevčani samo što se krenulo sa centra, ponovo preko Stojčevskog, smanjili prednost domaćih. Onda su Rakić u 33. i Milivojević u 36. minutu bili precizni i tako doneli pobedu i tri boda su otišla na konto Ekonomca.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!