Site icon podunavlje.info

Anketa o projektima koji će se finansirati iz budžeta u 2022. u Kovinu

KOVIN, 29. septembar 2021 – Opština Kovin i uoči budžetske 2022. godine, pod sloganom „Uklјuči se i odluči“ sprovodi javno anketiranje o izboru prioritetnih projekata koji će se finansirali iz budžeta opštine.

Anketa traje do 10. oktobra, a rezultati će biti objavlјeni 20. oktobra 2021. godine na sajtu opštine i fejsbuk stranici, kao i na oglasnim tablama mesnih zajednica, opštinskih ustanova i preduzeća.

Elektronska anketa sprovodi se na sajtu kovinske opštine, na veb adresi https://www.kovin.rs, u okviru banera „Javne rasprave“, ili preko linka na fejsbuk stranici www.facebook.com/oukovin/. One koji su za tradicionalniji način, štampani ručno popunjeni anketni list mogu da ubace u kutije za glasanje, koje će biti postavlјene u mesnim zajednicama, u Kovinu i selima, holu zgrade opštine Kovin, Centru za kulturu i  Biblioteci u Kovinu, Turističkoj organizaciji,  Ustanovi za sport, u prostorijama JP Kovinski komunalac i JP Kovin gas Kovin.

Učesnicima u anketi ponuđen je obrazac sa pet predloga i mogućnost da sami dopišu svoj. Na ručno, štampanom ili elektronskom obrascu anketirani treba da od navedenih zaokruže dva projekta, čija je realizacija po njihovom mišlјenju najvažnija, potrebna pre drugih), a „mi ćemo se potruditi da obezbedimo novčana sredstva prilikom kreiranja budžeta za narednu godinu“, navodi se u uputstvu za popunjavanje anketnog lista.

Foto: Turistička organizacija opštine Kovin FB

Exit mobile version