Site icon podunavlje.info

Kuglaši Tvrđave obeležili ulazak u Prvu ligu

SMEDEREVO, 26. septembar 2021 – Prigodnom svečanošću smederevski Kuglaški klub Tvrđava obeležio je plasman u Prvu ligu Srbije grupa Centar. Osim članova kluba, prijatelja i sponzora, ovoj svečanosti prisustvovali su i predsednik Kuglaškog saveza Srbije Uroš Dragojlović, selektor muške reprezentacije Vojkan Pavlović, kao i predstavnici kostalačkog Rudara i Smedereva.

U ime domaćina goste su pozdravili predsednik KK Tvrđava Đorđe Klarić  i Dragan Rogan,osnivač i alfa i omega ovog kluba.

– Pre nešto više od tri godine krenuli smo od nule, a onda stabilizovali klub i prošle sezone izborili plasman u Prvu ligu Srbije. Uz mnogo truda, rada i odricanja, kao najmlađi klub na teritoriji grada Smedereva imali smo finansijskih problema, ali nismo klonuli duhom već smo uspeli da opstanemo i napravimo korak više. Imamo jednu od najmodernijih kuglana u zemlji i verujem da ćemo, uz podmlađivanje igračkog kadra, za koju godinu napasti i Super ligu – rekao je, između ostalog, Dragan Rogan.

U vedrom i dobrom raspoloženju, čin uručenja pehara i medalja, koga nije bilo prošle godine zbog pandemije, obavljen je ovom prilikom. Pehar za plasman u Prvu ligu Draganu Roganu uručio je predsednik  KSS Uroš Dragojlović, koji je i pozdravio skup, dok je medalje kuglašima smederevske Tvrđave predao selektor Vojkan Pavlović.

Medalje su za prošlogodišnji podvig dobili: Dragan Mickovski, Vladan Milosavljević, Predrag Stojković, Dragan Rogan, Dragan Živković, Živan Milošević, Srećko Stevanović, Goran Milenković, Miki Balević i Zvonko Žunac.

Exit mobile version