Čelikovi orijentirci na Rajcu, u sedmom kolu, osvojili sedam medalja

SMEDEREVO, 20. septembar 2021 – Na Rajcu je, u organizaciji PSK Pobeda iz Beograda, održano sedmo kolo Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji. Na takmičenju je učestvovalo šest klubova iz Srbije, koje su predstavlјale 33 ekipe. PSK Čelik je imao deset ekipa i osvojio sedam odličja; tri zlatne i po dve srebrne i bronzane medalјe.

Među najvrednijim rezultatima, kažu iz kluba, jesu pobeda Čelikovih najmlađih predstavnika, pionirki, koje su se takmičile u juniorskoj konkurenciji, kao i pobeda pionira i osvajanje zlatne medalјe. Treću zlatnu medalјu za Čelik osvojila je standardna ekipa veterana. Pionirke i prva ekipa seniora Čelika osvojile su srebrne medalјe, a treća seniorska ekipa se okitila bronzom. Do bronzane medalјe stigla je i ženska seniorska ekipa Čelika.

Na ovom takmičenju, najuspešnije su bile ekipe Pobede, koje su iskoristile prednost domaćeg terena, na kom su osvojili 10 medalјa. Tako je Pobeda smanјila zaostatak u bodovima u odnosu na vodeći PSK Čelik, koji je branilac titule šampiona iz prethodne godine.

Već narednog vikenda reprezentacija Srbije u Planinarskoj orijentaciji učestvuje na Balkanskom prvenstvu koje se održava na Volujku kod Nikšića, u Crnoj Gori. U reprezentaciji Srbije biće i devet članova Čelika. On brane titule prvaka Balkana koje su osvojena pre dve godine na Igmanu u Bosni i Hercegovini.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!