Od ponedeljka nastavak radova kod petlji Smederevo i Požarevac

18. septembar 2021 – Od ponedeljka 20. do petka 24. septembra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza ponovo će biti izmenjen režim saobraćaja na auto-putu u zoni petlјi Smederevo i Požarevac, objavilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd – Niš, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom saobraćajnom trakom smera Beograd – Niš, sa obezbeđenim izlivima-ulivima na petlјi Smederevo i petlјi Poževac.

U smeru Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, napominu iz JP Putevi Srbije, uz molbu učesnicimae u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja u zoni radova, kao i za oprezniju vožnju pri kretanju zaustavnim trakama u zonama izlivnih/ulivnih traka na petlјi Smederevo i petlјi Požarevac.

Foto/ilustracija: JP Putevi Srbije

Skorašnji članci

error: Content is protected !!