O bezbednosti u saobraćaju sa stručnjacima Agencije – i na simulatorima

SMEDEREVO, 10. septembar 2021 – Na poziv Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima grada Smedereva, Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije će danas i sutra promovisati bezbednosti saobraćaja uz upotrebu raznih simulatora, kao i neposrednim kontaktom stručnjaka Agencije sa građanima.

Štand Agencije će biti lociran na trgu u centru grada, promocija će trajati od 14 do 22 časa, a građani će imati priliku da se neposredno upoznaju sa negativnim posledicama učešća u  saobraćaju koje nastaju zbog nepoštovanja propisa.

Što se današnjeg programa tiče, deo za pešake biće organizovan na početku Ulice Kralja Petra I, od 17 do 20 sati, za teretna vozila planirano je da to bude na državnom putu DP 14 – od Železare do Kovinskog mosta od 9 do 12 časova.

Sutra, u subotu, pešaci će u istom terminu, u Ulici Kralja Petra I, od 17 do 20 sati, imati prezentaciju, a za teretna vozila predviđeno je da se organizuje u Goranskoj ulici, kod Tenčkog pregleda „Dunav, od 9 do časova.

Promocija se obavlјa u sklopu istovremene kampanje koju sprovodi grad Smederevo za povećanje bezbednosti saobraćaja na putevima.

Foto: Agencija za bezbednost saobraćaja

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!