Site icon podunavlje.info

Domaće odbojkašice osvojile trofej na turniru Smederevska jesen 2021.

SMEDEREVO, 6. septembar 2021 – Na međunarodnom turniru za odbojkašice Smederevska jesen 2021 prikazana je kvalitetna odbojka. Pored domaćeg Smedereva, na ovoj svojevrsnoj odbojkaškoj reviji učestvovale su beogradske ekipe Radnički i Roda, kao i BL Volley iz Banja Luke i Sloboda iz Tuzle. Prava je šteta što je u poslednjem trenutku učešće otkazao beogradski Partizan, ali i pored toga nisu izostala uzbuđenja. U igri svakog sa svakim,na dva dobijena seta, juče je, drugog dana turnira, u duelu do tada dve neporažene ekipe odlučeno ko će poneti trofej namenjen najboljim.

U susretu domaćeg Smedereva i perspektivne ekipe Radničkog sa Crvenog krsta prvi set je pripao gošćama – 18:25. Predvođene najboljom odbojkašicom turnira Nevenom Stefanović, Smederevke su napravile preokret, drugi set dobile sa 25:21, a treći sa 15:12. Tako su domaće odbojkašice sa maksimalnim učinkom od četiri pobede stigle do pobedničkog pehara.

Za najboljeg tehničara proglašena je Jovana Simić iz Radničkog, dok je Banjalučanka Andreja Šapić ponela epitet najboljeg libera. Pehare diplome i medalje najboljima je predao Dragan Lovre, predsednik ŽOK Smederevo.

Najbolja odbojkašica turnira, najbolji tehničar i najbolji libero

Rezultati svih utakmica:

Smederevo – Sloboda 2:0

Radnički – BL Volley 2:1

Smederevo – Roda 2:1

Radnički – Sloboda 2:0

Radnički – Roda 2:1

Sloboda – Roda 2:1

Sloboda – Roda 2:1

Sloboda  – BL Volley 2:0

Smederevo – Radnički 2:1

Smederevo – BL Volley 2:0

Foto: R.G.

Exit mobile version