“Posadi svoj hlad” – sledi nastavak akcije besplatne podele sadnica

4. septembar 2021 – Nakon uspešno realizovanih akcija tokom kojih je podeljeno 60.000 sadnica u više od 140 gradova i opština, građani su pokazali još veću zainteresovanost za novu akciju, navodi se u današnjem saopštenju inicijative „Posadi svoj hlad“.

Ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno. Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli, stoji u saopštenju i daodaje:

Ova akcija predstavlja jedinstvenu priliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija je i prilika za sve lokalne društveno odgovorne kompanije. koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji i bez čije podrške samu nije moguće realizovati u mestu podele, da njihova lokalna podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima opštine i prirodi kojoj smo najpotrebniji, a ime kompanije da ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Sve zainteresovane kompanije koje žele da postanu partneri akcije u svom mestu mogu da kontaktiraju organizatore, a građani bi trebalo da prate preko društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas.

www.posadisvojhlad.rs

Skorašnji članci

error: Content is protected !!