Site icon podunavlje.info

Novosadski sajam neće naplaćivati brzi antigenski test uz ulaznicu

NOVI SAD, 27. avgust 2021 – Novosadski sajam dobio je dozvolu Kriznog štaba Vlade Srbije za organizaciju 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. septembra.

Sajam će, kako se navodi u saopštenju, primati posetioce uz digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne poseduju potrebne dokumente Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Poštovanje istih protokola – digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom COVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Novosadski sajam, navodi se dalje, učiniće sve da bi boravak izlagača i posetilaca bio zdravstveno bezbedan, a kao društveno-odgovorna kompanija, obezbeđivanjem brzih antigenskih testova koji neće biti dodatno naplaćivani, podstiče bezbednost svih učesnika sajamskih priredbi.

Foto/arhiva: sajam.net

.

Exit mobile version