Orijentirci Čelika osvojili trinaest medalja na takmičenju Vojvodina open

FRUŠKA GORA/SMEDEREVO, 15. avgust 2021 – Proteklog vikenda na terenima Fruške gore, u reonu Andrevlјa, održano je  takmičenje u orijentiringu Vojvodina  open, u dve trke, od kojih se prva bodovala i za Orijentiring ligu Srbije. Učestvovalo je 148 takmičara iz 14 klubova, među njima i 26 orijentiraca PSK Čelik. Na takmičenju Vojvodina open, za koje su vrednovane obe trke, Čelik je nastupio sa 23 takmičara, koji su osvojili 13 medalјa: 6 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane.

Zlatne medalјe osvojili su: Nikola Tasić, Sofija Nikolić, Bialјna Aranđelović, Nebojša Milovanović, Nataša Stanisavlјević i Branko Grujić. Srebrne medalјe dobili su Lazar Milutinović, Saša Nikolić, Bizana Grujić i Dragan Nikolić, a bronzane Ilija Milutinović, Marta Trajković i Dragan Pavlović.  Ovde treba istaći rezultate najmlađih takmičara, koji su se jako dobro snašli po zahtevnom terenu i velikoj vrućini.

Prva trka, koja je bila na dugoj distanci, bila je uz učešće 26 takmičara PSK Čelik, ujedno je i trka koja se boduje za Orijentiring ligu Srbije. Čelikovi takmičari osvojili su 7 prvih i 4 druga mesta. Ovim nastupom svaki pojedinac, pobolјšao je svoj rezultat u plasmanu za najviše mesto u takmičarskoj kategoriji. Pored tog, orijentirci Čelika su povećali nivo bodova  kluba u borbi za odbranu titule prvaka Srbije. Čelik je trenutno na drugom mestu, iza Pobede Beograd, ali sa ovim nastupom, pokazao je da će jurišati da dostigne trenutno vodeću ekipu. Poposebno raduju pobede dece, Ilije Milutinovića, Sare Savić, Nikole Tasića i Milice Vasilјević, ali tu su i drugi takmičari koji se ističu rezultatima.

Fotografije su iz kolekcije članova kluba.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!