Mladi Petar Piplica – novi bonus igrač u redovima Smedereva

SMEDEREVO,  11. avgust 2021 – Kada se činilo da je dolascima golmana Tasića i napadača Čelara za Smederevce završen prelazni rok, danas je stiglo još jedno pojačanje; u potrazi za kvalitetnim bonus igračima dogovorena je saradnja sa Petrom Piplicom (19), nekadašnjim đakom novosadske Vojvodine, a potom i Crvene zvezde. Branio je boje seniora Grafičara i Sinđelića,a ovog leta trebalo je da se preseli u BASK.

– Kompletan dosadašnji deo priprema proveo sam u ekipi sa Careve ćuprije, za koju sam nedavno nastupio i protiv Smedereva. Poziv da se preselim na stadion kraj Dunava sa zadovoljstvom sam prihvatio, jer sam se i na tom kontrolnom meču uverio da moj novi klub raspolaže igračima zavidnog kvaliteta. U punom sam trenažnom procesu i verujem da ću, ukoliko mi se ukaže šansa, dati svoj maksimum i učiniti sve kako bi se već na startu iz Gornjeg Milanovca, protiv Takova, vratili sa celim plenom – kaže Petar Piplica.

Mladi ofanzivni vezista sa ekipom je odradio nekoliko treninga i utisak je da će biti značajno pojačanje, pogotovo kada su u pitanju bonus fudbaleri.

Foto: R.G

Skorašnji članci

error: Content is protected !!