Još jedno pojačanje: Dušan Čelar za ubojitiji napad Smederevaca

SMEDEREVO, 6. avgust 2021 – Da smederevski srpskoligaš u završnicu pripremnog perioda ulazi sa sve većim ambicijama svedoči i dolazak još jednog pravog pojačanja; dres ovog kluba danas je zadužio Dušan Čelar (25), dosadašnji napadač beogradskog Sinđelića.

Momak koji igra na poziciji špica ponikao je u mlađim kategorijama Partizana, potom je igrao i za Zemun, a branio je i boje novobeogradskog Radničkog i Sinđelića, odakle je i stigao među Smederevce.

– Prihvatio sam poziv čelnika i došao u klub o kome ne treba trošiti mnogo reče, jer ima bogatu tradiciju. Poznajem nekoliko fudbalera iz sadašnjeg sastava i verujem da ću se veoma brzo uklopiti. Prošle sezone u dresu Sinđelića postigao sam 17 golova, bio bih zadovoljan da taj učinak bar ponovim, ako ne i poboljšam. Učiniću sve da moj novi klub od samog starta krene ’u pohod ka vrhu tabele – kaže Dušan Čelar.

Novi napadač Smedereva šansu da ispolji svoje golgetersko umeće imaće već sutra, kada će Smederevci na poslednjoj proveri pred početak prvenstva ugostiti ekipu Vršca.

 Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!