Nikola Tasić – novi prvi čovek ispred gola smederevskog srpskoligaša

SMEDEREVO,  4. avgust 2021 – Posle neočekivanog rastanka sa prvim čuvarom mreže Aleksom Ćirićem, čelnici Smedereva su brzo reagovali i angažovali adekvatnu zamenu; od danas je njihov član Nikola Tasić (27), dosadašnji golman Sloge iz Požege.

– Skoro dve godine bio sam u Požegi  i iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim ljudima iz tog kluba na više nego korektnom odnosu. Nisu uspeli u baražu za popunu Prve lige, došlo je pomalo i do zasićenja, pa ne treba da čudi što sam se vrlo brzo dogovorio sa predsednikom Zoranom Lončarom i došao u Smederevo. Verujem da ću u novom klubu, za razliku od Sloge i Borca, uspeti da se plasiram u viši rang takmičenja, da će ovo za mene biti treća sreća – kaže Nikola Tasić, novi golman Smedereva.

Inače, Tasić je ponikao u mlađim kategorijama užičke Slobode, gde je i debitovao za prvi sastav tada prvoligaša, a potom i superligaša. Nakon toga je prešao u Borac iz Čačka, bio na pozajmicu u IMT-u, a ona došao u Požegu. Iz njegovog rezimea i podatak da je bio jedan od trojice golmana mlade selekcije Srbije koju je predvodio Ljubinko Drulović.

Foto: R.G.

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!