Site icon podunavlje.info

FK Smederevo: Za sada samo odlasci, od ponedeljka moguća pojačanja

SMEDEREVO, 10. jul 2021 – Na prozivci FK Smederevo početkom nedelje nije bilo nijednog novajlije, ali ni Igora Krmara. Ispostavilo se da je bio na moru, stigao je sa četiri dana zakašnjenja, za šta u klubu nisu imali razumevanja i zahvalili su mu se na dosadašnjoj saradnji. Time je, praktično, samo nastavljena serija odlazaka, započeta još pre kraja prošlog prvenstva.

Pre no što je okončana prošla sezona iz Smedereva su otišli štoper Dušan Savičević i vezisti Marko Džodan i Đorđe Šukunda, nezadovoljni minutažom koju su imali.

Miloš Ninković

Pre nekoliko dana redove Smedereva je napustio i golman Danijel Dobrić. Otišao je u Nemačku, gde će da radi i, nada se, nastupa za neki nižerazredni klub.

Na izlaznim vratima su, po svemu sudeći, i Miloš Ninković i Nemanja Obrenović, klub im je dao zeleno svetlo za traženje nove sredine.

I mladi Nikola Filipović će, vrlo moguće, sreću potražiti u nekom drugom klubu jer kako više nije bonus igrač lako može da se dogodi da ne bude u prvom planu za sastav tima.

Pa ko će onda da igra, pitaju navijači. Iz kluba poručuju da će od moguže već od ponedeljka obaviti razgovore sa nekoliko potencijalnih pojačanja. S obzirom da su pripreme za novu sezonu počele, logično bi bilo očekivati da se popunjavanje redova dalje ne odlaže, a i naredna nedelja nije daleko…

Foto: R.G.

 

Exit mobile version