Završen 6. Memorijal Zoran Popović Pop, pobednik ekipa Minel Enim

SMEDEREVO, 29. jun 2021- Sinoć je u Dvorani Smederevo završen šesti Memorijalni turnir Zoran Popopvić Pop, a novi-stari pobednik je ekipa Minel Enim. Oni su u finalnoj utakmici savladali odličnu ekipu KMF Smederevo. Trećeplasirana je ekipa RK Mladi radnik iz Radinca, a četvrtu poziciju  izborila je ekipa Dimitrijević auto. Najboljim ekipama pripali su i pehari, novčani iznosi i zahvalnice za učešće na turniru i doprinos sećanju na Zorana Popovića Popa.

Andrijano Knežević, najbolji igrač turnira

Za najboljeg golmana proglašen je Danijel Dičić (KMF Smederevo), najbolji strelac sa 14 postignutih golova je Nikola Bužigan (RK Mladi radnik Radinac), a Andrijanu Kneževiću (Minel Enim) pripala je titula najboljeg igrača šestog Memorijala Zoran Popović Pop. Trojici najboljih pojedinaca osim pehara i zahvalnica pripala je i simbolična novčana nagrada.

Nagrada za fer plej ove godine pripala je ekipi  Cepelin 026 za iskazanu korektnost na terenu, a priznanja je svim nagrađenima uručila Jovana Popović, ćerka Zorana Popovića Popa.

Zahvalnice su za podršku u organizaciji i održavanju turnira pripale i Sportskoj hali, odnosno direktoru Ivanu Vučiću, kao i Draganu Đorđeviću, treneru KMF Smederevo i drugim pojedincima.

Inače, finalno veče turnira ove godine su otvorile mlade nade smederevskog fudbala,ekipe Škole fudbala Tesla iz Smedereva i pionira KMF Smederevo,  što je bio omaž dugogodišnjem radu Zorana Popovića Popa sa talentovanom decom.

Minel Enim, pobednici 6. Memorijalnog turnira Zoran Popović Pop

Porodica Zorana Popovića Popa zahvalna je svima koji su dali doprinos da se nastavi tradicija i čuva sećanje na njega.

Šesti Memorijalni turnir Zoran Popović Pop, podsetimo, počeo je 18. juna i igrao se u Dvorani Smederevo. Takmičilo se 16 ekipa jer su organizatori ograničili broj zbog virusa korona.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015. godine u 51. godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter Vranovo, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!