Site icon podunavlje.info

Prodaja opreme i sirovina Goše – Fabrike za proizvodnju alata i mašina

BEOGRAD/SMEDEREVSKA PALANKA, 19. jun 2021 – Stečajni upravnik je oglasio prodaju dela imovine preduzeća Goša – Fabrika za proizvodnju alata i mašina. Na prodaju je ponuđena oprema i materijal, a sve je podeljeno u sedam imovinskih celina.

U prvoj su mašine, horizontalna glodalica, čeoni strugovi, vilјuškar, uređaj za zavarivanje osovina, mostna dizalica raspona, kompresori, aparati za zavarivanje i druga oprema, a za sve to je početna cena 681.000 dinara.

U drugoj celini su merni i kontrolni alati za koje je početna cena, a u trećoj ručni i rezni alat. I jedno i drugo prodaje se po 1.800 dinara za kilogram.

Šipkasti materijal od čelika prodaje se po 30 dinara za kilogram, a okrugle cevi od aluminijuma za 180 din ta kilo.

Mašinski pribor ima cenu od 600 dinara po kilogramu, a sekundarne sirovine, metalni rafovi za alat različitih dimenzija, metalne kasete uz mašine i bravarski stolovi, različiti poluproizvodi, metalne konstrukcije, nepoznate namene, rezervni delovi  mašina i slično, koji ima oko 12 tona, prodaju se za 20 dina po kili.

Javno nadmetanje biće održano 20. jula u 11 časova  u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, Terazije br 23, Beograd,  III  sprat, sala 301.

Detalje oglasa o prodaji imovine stečajnog dužnika možete da vidite OVDE:

Exit mobile version