Šparović se vratio u Mladost, za Palančane potpisao i Popadić

SMEDEREVSKA PALANKA, 8. jun 2021 – Posle tri sezone provedene u Kolubari iz Lazarevca i igranja u košarkaškoj ligi Srbije, plejmejker Petar Šparović je ponovo je član palanačke Mladosti. U protekloj sezoni, koju je Kolubara završila na devetom mestu tabele KLS, Šparović je odigrao svih 30 utakmica i beležio prosečno 6,5 poena, 4,8 asistencija i 3,4 skoka, a ekipu je sa pozicije 1 predvodio u proseku 26,3 minuta.

Ovaj tridesetdvogodišnji Smederevac je za palanačku ekipu nastupao nekoliko godina uzastopno, s kraćim prekidom, kada je u sezoni 2014/2015 bio član BC Nokia u Finskoj.

Pored Šparovića, kako je saopšteno iz KK Mladost, da u narednoj sezonu nosi dres Palančana obavezao se i Marko Popadić. I ovaj Kovinac ima 32 godine, a nesumnjiv je njegov doprinos opstanku ekipe u utakmicama plej-auta u kojima je nastupao za Mladost i bio najbolji strelac.

U Mladosti, sudeći po najavama, očekuju da do početka priprema za narednu sezonu u Drugoj ligi Srbije sastav popune još nekim novim ali i od ranije u Palanci poznatim imenima.

Foto: KK Mladost FB

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!