Beč razgovarao o ekološkim pitanjima sa predstavnicima HBIS-a

SMEDEREVO, 3. jun 2021 – Gradonačelnik Smedereva Jovan Beč, njegova savetnica Milica Mijatović i načelnik Gradske uprave Milko Mišković, danas su sa predstavnicima kompanije HBIS Serbia razgovarali o primeni najsavremenijih standarda u oblasti zaštite životne sredine, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Smedereva.

Cilј ovog sastanka je bio da se unaprede ekološki standardi i uslovi života u Smederevu. Između ostalog, razmatrano je i pitanje postavlјanja dezo barijere u Vranovu, kao i da se u budućnosti napravi studija izvodlјivosti od značaja za ekologiju i zaštitu životne sredine u Smederevu. Kompanija HBIS erbia je najavila i otvaranje najsavremenijeg postrojenja za preradu sirovina u Smederevu, što je od velikog značaja za grad i, kako je navedeno u saopštenju, predstavlјa klјučnu investiciju u zaštiti životne sredine.

smart

Gradonačelnik je posebno istakao  značaj primene najviših standarda u ovoj oblasti i zahvalio se predstavnicima kompanije na uloženom trudu i posvećenosti aktivnostima koje se odnose isklјučivo na uvođenje najsavremenijih tehnologija u skladu sa svetskim parametrima u oblasti ekologije, stoji u saopštenju Kabineta gradonačelnika sa današnjeg sastanka.

Foto: Grad Smederevo

Skorašnji članci

error: Content is protected !!