Site icon podunavlje.info

Promocija turističke ponude Zlatibora u Smederevu

SMEDEREVO, 2. jun 2021 – Na smederevskom centralnom gradskom trgu danas je predstavljena ponuda za predstojeće leto na Zlatiboru. Slogan pod kojim ide ova kampanja, a koji bi turiste trebalo da prizove na Zlatibor glasi: „Otkrijte gde počinje vaša priča“.

Zlatiborski sadržaji su uglavnom poznati, kako navode promoteri, ovo je turističko mesto vrhunskog smeštaja, najboljeg provoda, biranih programa. Od ove sezone turisti mogu da uživaju na obnovljenom Kraljevom trgu, pored jezera u centru, u pogledu iz kabina najduže panoramske gondole koja je spojila središte planine s najvišim vrhom Tornikom. “Gold gondola“ je, kako kažu, posebna atrakcija, jer pruža nezaboravan doživljaj tokom vožnje, koja traje 25 minuta, iznad živopisnih zlatiborskih proplanaka i Ribničkog jezera.

Cene boravka i usluga, tvrde, nisu menjane u odnosu na ranije godine. Na Zlatiboru, kako kažu, ima smeštaja za svaki džep, od vrhunskog u elitnim hotelima do udobnih pansiona, privatnih apartmana i seoskih turističkih domaćinstva gde se može boraviti po povoljnim cenama.

 

Exit mobile version