Memorijalni turnir „Zoran Popović Pop“ – od danas počinje prijavljivanje

SMEDEREVO, 21. maj 2021 – Šesti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“, u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK Proleter iz Vranova, biće ove godine održan od 18. do 28. juna, a od danas počinje prijavljivanje ekipa.

Prijave  i uplate se počinju, dakle, od danas, od 21. maja, i trajaće sve  do 17. juna u 20 časova, kada će u Dvorani Smederevo biti izvučeni parovi.

Uplata po ekipi od deset igrača je 10.000 dinara.

Zbog epidemije koronavirusa i objektivnih okolnosti, i ove godine broj ekipa biće ograničen na 16, po redosledu prijavljivanja.

Nagradni fond  ove godine je povećan i iznosi 300.000 dinara. Tradicionalno, biće dodeljene i novčane nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Finale je planirano na Vidovdan 28. juna.

Zbog mogućih nestabilnih vremenskih uslova turnir će ove godine biti održan u Dvorani Smederevo, najavljuju organizatori – Gradski fudbalski savez Smedereva zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa i pozivaju zainteresovane ekipe da se prijave na telefon:

061-239-1111 – Zvezdan

Turnir „Zoran Popović Pop“ od početka prati veliko interesovanje igrača, publike, kao i korektna navijačka i takmičarska atmosfera.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, predvodio je FK Proleter, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Dajući sebe fudbalu, od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio je da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega. Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa .

Zato, vidimo se svako veče od 19,30 u Hali, od 18. do 28. juna.

Sve informacije i detalje oko organizacije turnira možete pratiti na fejsbuk stranici  „Turnir Zoran Popović Pop“

Gradski fudbalski savez Smederevo

Porodica  Zorana Popovića Popa

 

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!