Site icon podunavlje.info

Smederevski strelci ostali bez medalja na državnom prvenstvu u Guči

SMEDEREVO, 18. maj 2021 – Pionirska selekcija Streljačke družine Smederevo u disciplini serijska vazdušna puška zauzela je četrnaesto mesto na državnom prvenstvu, koje je održano proteklog vikenda u Guči. Podmlađeni sastav Smedereva ostvario je ukupan rezultat od 485 krugova. Pojedinačno najbolje plasiran je Nikola Manojlović sa 176 krugova, dvanaesti, Lazar Popović sa 174 kruga bio je sedamnaesti, a najmlađi David Mijatović sa 135 krugova plasirao se na devedesetprvo mesto. Nastupilo je 99 strelaca i 22 ekipe.
U konkurenciji pionirki nastupila je Kristina Radojičić koja je sa 142 kruga zauzela devedesetprvo mesto u konkurenciji 98 pionirki.

Bez nekog značajnijeg plamsana bili su i članovi Streljačkog kluba „Heroj Srba“ u disciplini serijska vazdušna puška. Kod seniora, pojedinačno 16-ti je bio. Dejan Adamović 363, 20-ti Saša Ilić 360, Novica Petrović  je zauzeo 22. mesto (359), Borivoje Provčin 31.(354).

Nastupilo je 74 seniora. Ekipno je. SK „Heroj Srba“ 6. (1073 krugova), od ukupno: 20 ekipa.

Iz Streljačke družine Smederevo podsećaju da do kraja maja upisuju nove polaznike u Letnju školu streljaštva koja će trajati tri meseca. Informacije i prijave mogu se dobiti radnim danima na strelištu u Sportskoj hali Smederevo ili putem fejsbuk i instagram profila kluba.

Exit mobile version