U susretu sa Šumadijom, pukla petarda na stadionu kraj Dunava

SMEDEREVO, 28. april 2021 – Posle dva vezana poraza na gostovanjima, protiv Jedinstva na Ubu  i Železničara u Lajkovcu, Smederevci su danas popodne u laganom ritmu ispratili goste iz Aranđelovca sa pet golova u mreži; Smederevo 1924 – Šumadija 5:0 (3:0).

Iz prvog ozbiljnijeg napada, u 9. minutu, nakon prodora Ninkovića, Plećić je sa linije peterca pogodio za početnu prednost domaćina.

U 38. minutu na pas Obrenovića pokretljiv Ninković je sa ivice šesnaesterca poslao loptu donji levi ugao gola gostiju iz Aranđelovca.

Pre odlaska na pauzu, u 41. minutu, Plećić je kao rukom ubacio loptu iza zaleđa odbrane, iz drugog plana stigao je Ranđić i po treći put matirao golmana gostiju Jovetića.

Igrao se 69. minut kada je Filipović ubacio loptu u prazan prostor, a Plećić zapaženu rolu začinio drugim pogotkom.

Odmah potom, Plećić se asistencijom revanširao Filipoviću, čiji je udarac zamalo završi kraj stative, baš kao i Lukićev šut glavom nešto kasnije.

Preciznim udarcem u sam donji ugao, na asistenciju Ranđića, kapiten Smedereva Nemanja Mladenović je bio brži od pištaljke glavnog sudije i postavio konačan rezultat – 5:0 za Smederevo.

U sledećem kolu, naredne nedelje, Smederevce očekuje teško gostovanje u Arilju  protiv trećeplasirane Budućnosti.

Foto: R.G.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!