Posle poraza na Ubu, Smederevci i u Lajkovcu ostavili bodove

LAJKOVAC/SMEDEREVO, 28. april 2021 – U nezanimljivoj utakmici, po kišovitim vremenu, Lajkovčani su danas popodne ostvarili ono što su želeli, jedan gol im je bio dovoljan da uzmu sva tri boda, a Smederevcima ostaju brige uoči finiša prvenstva: Železničar – Smederevo 1924 1:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo šta da se vidi, još manje da se zabeleži. Možda je jedino vredan pomena centaršut Ninkovića, koji je prebacio sve igrače i iznenadio golmana domaćih, ali se ovaj snašao i brzom reakcijom loptu poslao u korner.

Nedugo pošto je počelo drugo poluvreme, u 50. minutu, domaći postižu gol, koji će im, ispostaviće se, doneti tri vredna boda. Posle auta loptu je primio Marko Nikolić Marko i ostavio je do Nikole Vujčića koji šutira u suprotan ugao koji Ćirić nije pokrivao.

Nakon toga je usledila inicijativa Smederevaca, ali bez većih šansi, praktično je prošla samo jednakombinacija Ranđića i Plećića, ali su  i to domaći rešili izbacivši loptu u korner. Neprelazna prepreka za goste iz Smedereva bili su štoperi domaćih Nikola Mitrović i Miloš Tintor, koji su pokupili sve centaršuteve.

Treba reći da je ekipa iz Smedereva na ovoj utakmici nastupila bez kapitena Stanića, zbog povrede, kao i Obrenovića, koji je ovaj meč propustio zbog parnih kartona.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!