Site icon podunavlje.info

Vakcinacija protiv kovida od danas u Sportskoj hali Smederevo

SMEDEREVO, 26. april 2021 – Imunizacija građana u Smederevu od danas se nastavlja na novom punktu, umesto u Velikoj dvorani Centra za kulturu, sada je to u Sportskoj hali Smederevo.

„Od 8 sati jutros, vakcinacija Smederevaca se odvija u Sportskoj hali Smederevo, u Đure Daničića broj 6. Ovde nastavljamo naš normalan tempo po planu i programu vakcinisanja, a izlazićemo i na teren“, izjavila je za Podunavlje.info dr Olgica Obradović, direktorka Doma zdravlja u Smederevu.

Dr Obradović se nada da će odziv sugrađana i dalje biti odličan, precizirala je da trenutno na deset punktova u Sportskoj hali daju rusku vakcinu za prvu i drugu dozu. Ima nešto malo Fajzer vakcine i za prvu i za drugu dozu, kao i Astrazeneke, dok u ovom trenutku nema Sinofarm vakcine, ali bi trebalo da stigne tokom nedelje.

Naglasila je  da primaju i nezakazane pacijente, dodajući da će građani biti pravovremeno obavešteni za novu isporuku kineske vakcine, koju očekuju narednih dana i za koju kaže da vlada veliko interesovanje.

Foto: podunavlje.info©

 

Exit mobile version