Site icon podunavlje.info

Mercedesom uleteli u kuću, mesto nesreće izgleda kao da je bomba pala

VELIKA PLANA, 20. april 2021 – U noći između nedelje i ponedeljka, oko 2 i 30, u Velikoj Plani se dogodila saobraćajna nezgoda, kada je mercedes planjanske registracije, u kome su bila četvorica mladića, sleteo s puta i uleteo u kuću u Ulici Vojvode Mišića. Udario je u noseći stub i napravio veliku štetu, a od  četvorke koja je bila u kolima, začudo, prema informacija iz palanačke bolnice, gde su prevezeni, samo je jedan pretrpeo povrede, prelom nosne kosti, zbog kojih je, sa još jednim saputnikom, zadržan na bolničkom lečenju.

Odmah je urađen test krvi vozača, a pošto je onaj na alkohol bio negativan, obavljen je i test na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu. Rezultati ovog testa se, po onome što se iz Tužilaštva u Velikoj Plani moglo saznati, još očekuju.

Kako sve izgleda na fotografiji sa lica mesta, još su očigledno dobro i prošli, i vozač i putnici u mercedesu,. Naime, deo kuće koji je udaren pao je na vozilo tek pošto su svi izašli. U kući, koja je napravljena pre tridesetak godina i odavno prazna, još jedna sreća, nije bilo nikoga.

Foto: palankadanas.com

Exit mobile version