Radojičićeva i Subotić u Novom Sadu osvojili srebrne medalje u trostavu

NOVI SAD/SMEDEREVO, 18. april 2021 – Kadeti Streljačke družine Smederevo Anđela Radojičić i Lazar Subotić osvojili su srebrne medalje u gađanju standardnom vazdušnom puškom u trostavu, 3 puta 20 hitaca, na prvom kolu Kupa Srbije u Novom Sadu.

Anđela Radojičić je bila druga u kategoriji kadetkinja sa 588 krugova. Po stavovima klečeći 194, ležeći 198 i stojeći 196 krugova. Od nje je za tri kruga bila bolja Lana Džonić iz Streljačkog kluba Mladost iz Inđije, dok je bronzanu medalju osvojila Nikolina Sretenijević iz SK „Oko sokolovo“ iz Kosjerića sa 580 krugova.

Lazar Subotić je do srebrne medalje došao sa 573 kruga. Klečeći 190, ležeći 198 i stojeći 185 krugova. Pobedio je Stefan Agović iz Streljačke družine „Dragan Jevtić Škepo“ iz Gornjeg Milanovca sa 580 krugova, a treće mesto je osvojio Luka Jašović iz SK Crvena zvezda iz Beograda sa 570 krugova

Radojičićeva i Subotić u ovom kolu su osvojili po 10 bodova za učešće na finalu Kupa Srbije, koje se održava posle tri kola, a drugo kolo je na programu sledećeg vikenda na istom mestu.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!