Više nego ubedljiva pobeda protiv fenjeraša – sedam lakih komada

SMEDEREVO, 17. april 2021 – Za sve dosadašnje promašaje, u današnjoj utakmici na stadionu kraj Dunava, razigrani učenici trenera Dragana Stevanovića naplatili su ceh ekipi Bana iz Raške, poslednjeplasiranom timu na tabeli; Smederevo 1924 – Bane 1931 7:0 (3:0).

Pravu goleadu otvorio je Radović preciznim prizemnim udarcem u sam levi ugao, nakon uspešnog prodora i povratne lopte Marka Lukića. Nedugo potom, Ranđić je sa ivice peterca umesto prazne mreže pogodio prečku.

Posle pola časa igre, na ubacivanje Radovića, iz neposredne blizine Obrenović, koji se pridodao napadu, duplirao je vođstvo. Pre pauze nesporazum gostiju iskoristio je Stanić i pogodio praznu mrežu.

Na samom početku drugog dela gosti su prvi put pripretili preko Miloševića.  U 53. minutu Jolović je srušio Lukića u šesnaestercu, a siguran sa bele tačke bio je Krmar. Posle promašaja Ranđića i Lukića, usledio je neuspešan dribling golmana gostiju Nićiforovića, što je iskoristio Plećić i praktično se s loptom ušetao u mrežu.

Najlepši potez na meču viđen je u 81. minutu kada je Nemanja Obrenović neodbranjivim volej udarcem sa 15 metara prosto zakucao loptu u malu mrežu gola gostiju. U samoj završnici Plećić je nakon solo akcije asistirao Ninkoviću, kome nije bilo teško da po sedmi put matira golmana gostiju i time zapečati ubedljivu pobedu svog tima.

U narednom kolu Smederevo će imati znatno teži zadatak; gostuje na Ubu, gde se sastaje sa domaćim Jedinstvom.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!