Šta je sve novo u novim računima za vodu JKP Vodovod Smederevo

SMEDEREVO, 14. april 2021 – Početkom aprila, korisnicima usluga smederevskog Javnog komunalnog preduzeća Vodovod počeli su da stižu potpuno novi, i po izgledu i po veličini, martovski računi za vodu.

Pored vizuelnog osveženja i većeg formata, kako navode iz JKP Vodovod Smederevo, među brojnim prednostima za plaćanje i razumevanje utroška, ovaj račun donosi i nalog za uplatu sa predefinisanim podacima o broju tekućeg računa i matičnim podacima komunalnog preduzeća. Na računu je utisnut BAR i NBS IPS QR  kod, a bitna novina je i razdvojen prikaz troškova naknade za vodu i odvođenje voda, koja je na starom računu bila iskazana u objedinjenom iznosu.

Na računu se nalazi i grafički prikaz potrošnje za prethodnih 12 meseci, što će korisnicima olakšati razumevanje i praćenje sopstvenih obrazaca potrošnje.

Pored ostalog, korisnici usluge vodosnabdevanja od sada na računu imaju mogućnost uvida u stanje duga po tužbi i preostalim obavezama iz sporazuma o otplati duga na rate, objašnjavaju u JKP Vodovod i tu novost u računima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!