Site icon podunavlje.info

Serijom promašaja Radinčanke stigle samo do novog poraza

SMEDEREVO, 11. april 2021 – U utakmici 18. kola prvenstva Super lige, rukometašice iz Radinca su danas na domaćem parketu, kao retko kada, ispoljile lošu realizaciju: Mladi radnik – Vojvodina 24:30 (10:16).

Sa dva pogotka Mile Tešić, početno vođstvo Radinčanki od 2:0 kratko je trajalo. Nizom tehničkih grešaka i nepreciznih šuteva, domaće su uspele samo da razbrane Nevenu Radojčić, koja je na kraju imala čak 15 odbrana i dva sedmerca.

Najbolja na utakmici – Emilija Lazić

Nerešive enigme za odbranu Mladog radnika bile su najbolja rukometašica na ovom meču Emilija Lazić, koja je postigla 13 golova, a sa krilne pozicije i iz uspešnih kontri istakla se i Tamara Žarković, koja je na svom kontu imala 8 golova.

Kada su gošće u 54. minutu otišle na plus 11 obojica trenera su šansu pružili većini rukometašica koje inače imaju manju minutažu. U tom delu su domaće bile uspešnije, a istakle su se donekle Jovana Blažić sa 7 i požrtvovana Milica Ninić sa 5 golova, pa je krajnji rezultat na semaforu bio koliko-toliko povoljniji po Radinčanke.

Foto:R.G.

Exit mobile version