Smederevci još jednom nerešeno, ovoga puta u Gornjem Milanovcu

GORNJI MILANOVAC/SMEDEREVO, 10. april 2021 – Posle remija prošle nedelje kod kuće, fudbaleri Smedereva su danas ostvarili identičan rezultat i na gostovanju u Gornjem Milanovcu; Takovo – Smederevo 1924 1:1 (1:0).

Tokom prvog poluvremena viđena je uglavnom velika borba na sredini terena, ali bez izglednijih šansi na obe strane. U 42. minutu je slobodan udarac za domaće izveo Aranđelović, ali je njegov odličan udarac završio na stativi.

I taman kada je izgledalo da će se na odmor otići bez golova, u nadoknadi prvog poluvremena na centaršut sa leve strane je skočio Grkajac i poslao loptu u donji levi ugao gola Smedereva.

U drugom poluvremenu ponovilo se već viđeno u prvom; gosti su napadali, a domaćin pokušavao iz kontri, ali sve bez opasnih situacija po golmane.

Ulaskom u igru mladog Alentijeva igra gostujućeg tima dobija na živosti. Nad njim je načinjeni prekraj, a iz slobodnog udarca Ranđić je uputio centaršut, posle koga domaći izbacuju loptu iz svog šesnaesterca. Na nju je naleteo Nemanja Mladenović, glavom je vratio pred gol, gde njegov imenjak ali Obrenović uklizava i postiže pogodak. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, još jedna remi istovetnim rezultatom kao prošlonedeljni.

U narednom kolu na stadion kraj Dunava stiže ekipa Bane 1931 iz Raške, poslednjeplasirana na tabeli, pa će to bi prilika za Smederevce da osvoje nove bodove.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!