Kapiten Stanić fatalan po nekadašnji klub

VALJEVO/SMEDEREVO, 3. april 2021 – Posle bledog izdanja u prošlom kolu protiv petrovačke Sloge, fudbaleri Smedereva su danas konačno zaigrali na očekivanom nivou i ostvarili ubedljivu pobedu u Valjevu:  Budućnost Krušik – Smederevo 1924 0:3 (0:1).

Tvorac pobede i najbolji akter susreta bio je kapiten Smederev,a a doskorašnji član upravo Budućnosti Miroslav Stanić. Ovaj rođeni Smederevac je na pas Plećića u 19. minutu umakao svojim pratiocima i prizemnim šutem pogodio donji levi ugao gola domaćeg sastava.

Rezultat se nije menjao sve do 59. minuta, kada je na proigravanje Luke Lukića Stanić, iz drugog pokušaja, još jednom uspeo da pogodi mrežu Budućnosti i duplira vođstvo svog tima.

Nastavili su da dominiraju Smederevci, a plod bolje igre bio je novi pogodak. Za pravi evro-gol pobrinuo se Radović, tragičar na prošlonedeljnom meču. On je sa 18 metara uputio projektil koji je završio ispod prečke gola domaćih.

Za ovaj vredan trijumf zasluge pripadaju celom timu, pored dvostrukog strelca Stanića, doprinos pobedi dao je i golman Ćirić sa nekoliko uspešnih odbrana, istakli su se i Maksimović i Obrenović, a zapažene role imali su i oni iz srednjeg reda Pleći, Lukić i Ranđić.

Naredna utakmica je već u sredu, kada u Smederevu gostuje ekipa Tutina.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!