Smederevski omladinci u futsalu u Vršcu overili vizu za finale

VRŠAC/SMEDEREVO 1. april 2021 – Nakon pobede u prvoj utakmici nadmetanja za prvaka Omladinske lige Srbije, u kojoj su slavili rezultatom 7:5, omladinci KMF Smederevo su i u večerašnjem revanšu bili uspešniji: Forum Vršac – KMF Smederevo 4:6 (1:1).

Podsećanja radi, u prvom susretu učenici trenera Dragana Đorđevića u Dvorani Smederevo su imali vođstvo od 4:0, da bi u nastavku Vrščani stigli do izjednačenja na 5:5. Pa ipak, pogocima Marjanovića i u poslednjem sekundama meča Živanovića Smederevci su ostvarili dva gola prednosti  sa kojima su i otišli na revanš.

Duelu Vršcu počeo je potkom Vlahovića i vođstvo domaćih, koje je u 15. minutu anulirao Andrija Marjanović, ispostaviće se i na ovom meču trostruki strelac i najbolji akter susreta.

Na početku drugog poluvremena neugodni Mateja Ćirka je doneo novu prednost Forumu  od 2:1, ali ne zadugo; za izjednačenje se pobrinuo Paunović. Već u narednom napadu Janković je doneo novo vođstvo domaćima, a u praktično u sledećem ataku Smederevaca Marjanović je izjednačio na 3:3.

Novim, trećim pogotkom, u 28. minutu, Marjanović je najavio preokret. Uspeo je Bobić da ponovo poravna rezultat, na 4.4, a onda su Paunović i Živanović pogocima prelomili meč, za veliko slavlje Smederevaca – plasman u finale gde će čekati boljeg iz duela predstavnika regiona Istoka i Beograda.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!