Site icon podunavlje.info

Misteriozne torbice sa kešom na ulicama jutros uznemirile Palančane

SMEDEREVSKA PALANKA, 31. mart 2021 – U noći između ovog utorka i srede u Smederevskoj Palanci pojavile su se torbice pune „keša“ koje su u privukle pažnju velikog broja prolaznika, pa i uznemirile, toliko da je bilo i poziva MUP-u, da istraži o čemu se radi. Pronađeno je ukupno šest ovakvih torbica punih „novčanica“ od hiljadu dinara.

„Torbice pune keša“ su zapravo deo marketinške kampanje novoosnovanog Skejtbording kluba „Vragolan“ iz Smederevske Palanke, najava prvog skejtbording takmičenja koje je ikada organizovano u ovom gradu. Flajeri koji isprva izgledaju kao prave novčanice od 1.000 dinara zapravo sadrže informacije koje sve objašnjavaju: Takmičenje pod nazivom „KEŠ iz TORBICE“ će biti održano kod Fontane, u nedelјu 4.4.2021. sa početkom u 13 časova.

Kako može da se sazna na zvaničnom instagram nalogu kluba, mladi organizatori su pripremili nagradni fond od 10.000 dinara i više od pedeset robnih nagrada za takmičare. Kao generalni sponzor, kako se tamo navodi, događaj podržava Opština Smederevska Palanka, a tu je i veliki broj manjih sponzora i partnera, ili „ortaka“, kako ih nazivaju organizatori.Ovaj događaj podržava i najveća skejbording prodavnica „Кобазз“ (baš tako, ćirilicom) iz Beograda. Živopisan je i njihov poziv zainteresovanima za ovo događanje narednog vikenda, „Keš iz pedereuše“, kako ga oni zovu, a u kome se objašnjava kako da dođu do Palanke: „Kao što piše na letku, sve je istina! Za takmičare prevoz je organizovan, ograničen broj može da upadne tako da je najbolјe za one koje kreću iz Beograda da se prijave što pre, pokret je u 9:45 iz skejt parka, plus će se ići sa nekoliko automobila tako da nije frka, a i autobusi idu redovno“.

Informacija i foto: palankadanas.com

Exit mobile version