Mlade rukometašice iz Radinca nastavljaju da nižu pobede

RADINAC, 29. mart 2021 – Devojčice 2008. godište i mlađe rukometnog kluba Mladi Radnik iz Radinca u poslednjem kolu prvog kruga takmičenja pobedile su vršnjakinje iz kragujevačkog Radničkog sa 11:6, da bi potom savladale i Svilajnac sa 13:10, drugoplasitanu ekipu na tabeli, i tako osvojile bodove koji se prenose u naredni krug nadmetanja za najbolje u Srbiji.

Mlade Radinčanke sada nastavljaju nadmetanje neporažene, što je do sada uspelo još jedino njihovim vršnjakinjama iz Jagodine. Najboljih šest ekipa sada će se nadmetati za prva četiri mesta, kako bi došle u priliku da u završnici odmere snage sa još po četiri ekipe iz regiona Centralne Srbije, Vojvodine i Beograda. U tim susretima pašće odluka o najboljem ženskom rukometnom timu u tom uzrastu na nivou države.

– Nadamo se da će ove devojčice iz Radinca, Smedereva, Ralje i Mihajlovca izboriti plasman među 12 najboljih ekipa u Srbiji, a onda ćemo dati sve od sebe da ispišemo istoriju kluba – kaže trener mladih rukometašica Aleksandar Adamović.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!