Dobra igra na početku, pa pad Radinčanki u nastavku susreta

SMEDEREVO, 27. mart 2021 – Radinčanke su u utakmici 16. kola prvenstva Super lige za rukometašice, meču sa, kako se to obično kaže, dva različita poluvremena, posle dobrog početka poklekle u nastavku i doživele poraz; Mladi radnik – Vrbas 25:30 (15:14).

Susret je počeo u znaku učenica trenera Jovice Petkovića, a ton dobroj igri davale su kapiten Milica Petrović (6 golova) i njena imenjakinja Ninić (5). Treba reći da je u tom periodu igre nekolikouspešnih odbrana imala i Slađana Mitrović (5 odbrana i sedmerac), pa su domaće sredinom prvog poluvremena imale tri gola prednosti – 7:4.

Uspele su Vrbašanke golom Emilije Petrović (4) da najpre izjednače na 9:9,a portom i golom najefikasnije Dušane Kovačić (8) odu na plus dva – 11:13. Nisu se predavale domaće rukometašice, a za preokret i pozitivan rezultat nakon prvog poluvremena pobrinule su se Mila Tešić (4) i Ivana Paločević (4).

Niz tehničkih grešaka, uz nekoliko pogođenih stativa, i domaće rukometašice su dozvolile iskusnijim gošćama da se razigraju u nastavku i naprave preokret. Velike zasluge za to pripadaju i golmanu gostujućeg tima Jovani Vasiljković, koja je imala 11 uspešnih intervencija, uz odbranjeni sedmerac. Ona je ponela i epitet najboljeg aktera ove utakmice.

Foto: R.G.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!