Novi streljački vikend u Smederevu: Finalni turnir Kupa u nedelju

SMEDEREVO, 26. mart 2021 – Prošlog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije za mlađe juniore, juniorke i strelce kadetske kategorije, a takmičari ovog uzrasta, uz pionire i pionirke, predstojećeg vikenda ponovo će se okupiti u gradu na Dunavu.

Streljačka družina Smederevo će u subotu će biti domaćin trećeg kola Kupa Streljačkog saveza Srbije u B programu, koje je po prvobitnom kalendaru bilo predviđeno za početak marta, pa je odloženo za dve nedelje.

U svakoj disciplini, po deset najboljih strelaca na osnovu bodova skupljenih u sva tri kola će se plasirati na finalni turnir Kupa SSS. Završno takmičenje Kupa će biti organizovano u nedelju 28. marta, takođe na smederevskom strelištu.

Treće kolo u subotu startuje u 9 časova, nadmetanjima pionira i pionirki. Takmičarski dan završava se oko 19 i 30.

Finalni turnir Kupa u nedelju počinje u 10 časova. Finalna gađanja su zakazana za 15i 30 (pištolj, mlađi juniori), 16 i 30 (puška, mlađi juniori), 17 i 30 (pištolj, mlađe juniorke) i 18 i 30 (puška, mlađe juniorke).

U preostalih osam disciplina (kadetska i pionirska kategorija) konačan plasman određuje se posle preliminarne faze takmičenja, saopštio je danas Streljački savez Srbije.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!