Takmičenje u planinarskoj orijentaciji u znaku jubileja – 60 godina Čelika

SMEDEREVO, 19. mart 2021 – U Smederevu će sutra, u subotu, biti održano drugo kolo takmičenja Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji pod nazivom “60 godina PSK Čelik Smederevo”.

Domaćin takmičenja, Planinarsko sportski klub Čelik, sedmostruki je i aktuelni prvak države u ovom sportu.

Na stazi od Plavinca ka atarima Udovica i nazad, sa ciljem u Goranskom parku, preko puta Veslačkog kluba, mogu da učestvuju i rekreativci. Pešači se stazama zdravlja, koje je PSK Čelik uspostavio pre četiri godine.Start takmičenja je u 10 i 30, a dolazak svih ekipa na cilj očekuje se do 15 časova. Rekreativci, građani Smedereva i svi zainteresovani, trebalo bi da dođu na Plavinac, prostor otvorenih terena (kosidbe), do 10 časova.

Takmičenje se organizuje po kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji za pionire/pionirke, juniore/juniorke, seniore/seniorke i veterane/veteranke.

I ovo nadmetanje orijentiraca se održava u skladu sa odlukama Kriznog štaba, a organizator je prosledio klubovima učesnicima i poseban COVID-19 protokol koji važi za takmičenje, a kojeg bi svi takmičari i službena lica trebalo da se pridržavaju.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!