Otkud svinjske glave pored terena Fudbalskog kluba Jezava

SMEDEREVO, 8. mart 2021 – Fudbalski klub Jezava nije proteklog vikenda igrao, barem ne neku zvaničnu utakmicu, prvenstvo u Gradskoj ligi grupa Morava još nije počelo, ali to još ne znači da im stadion nije bio „posećen“. Nedaleko terena, pored ograde, sudeći po fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama, neko je istovario znatnu količinu svinjskih glava!

Ko je, kada, bez suvišnog „zašto“, bacio svinjske glave – u klubu ne znaju. Mogu da sumnjaju. Komentar koji prati fotografiju, uz mnogo duha i pomalo pretnje, dovoljan je sam po sebi: „FK ’Jezava’ se zahvaljuje nepoznatom sponzoru za ove svinjske glave. Sledeći put kad se odlučiš za donaciju javi nam se da ti se zahvalimo kako treba…“.

Da nije tužno bilo bi smešno. Još jedna bizarna vest, za koju nismo znali da li da ide u sportsku rubriku, na društvo ili, što da ne, crnu hroniku. Jer, ovakvi slučajevi, na žalost, postaju sve učestaliji. Posle tona bačenih pilećih nogica nedavno u Surčinu, evo stigoše nam i svinjske glave – i to pored fudbalskog terena.

Foto: FB, privatna arhiva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!